Menu
Автономна каналізація BIO CWT: якість матеріалів виготовлення

Поліпропілен: особливості матеріалу

Ми неодноразово говорили про багато переваг системи автономної каналізації. Можна замислитись, завдяки чому установка біоканалізації має стільки позитивних характеристик. Напевно, один із секретів – якість матеріалів виготовлення.

Автономна каналізація BIO CWT виготовлена ​​з матеріалу, що виробляється за європейськими стандартами. Цей матеріал має високу механічну міцність та гнучкість, що дає змогу легко з ним працювати.

Автономна каналізація виготовляється зі спеціальних заготовок у вигляді поліпропіленових листів, які з'єднуються методом зварювання. Завдяки технічним особливостям цього матеріалу гарантується максимально висока міцність швів, що навіть перевищує міцність матеріалу. Це, у свою чергу, гарантує високу міцність споруди.

Основними перевагами поліпропілену є:

  • Тривала експлуатація
  • УФ стійкість
  • Висока термостійкість (від -40 до +70 °C)
  • Стійкість до корозійних процесів
  • Стійкість до механічних пошкоджень

Вищеперелічені переваги підтверджені багаторічною практикою роботи з цим матеріалом та численними лабораторними дослідженнями.

Ще однією дуже важливою характеристикою поліпропілену є те, що він є екологічно безпечним.

На сьогоднішній день всім добре відома проблема забруднення навколишнього середовища, що в свою чергу тягне за собою серйозні екологічні проблеми. Тому виготовлення споруд із безпечних матеріалів це величезний крок до можливого вирішення цих проблем. Установки автономної каналізації можна монтувати в землю і не перейматися можливим забрудненням ґрунтів або води.

Безпека поліпропілену також полягає в тому, що навіть після багатьох років використання він залишається переробленим. Більше того, при переробці (а також при виготовленні) не виділяється жодних шкідливих для здоров'я речовин.

Крім виробництва установок автономної каналізації, поліпропілен також використовується для виготовлення септиків, нафто- і жироуловлювачів, басейнів, харчових ємностей, резервуарів для води.

Ми бачимо, що поліпропілен дуже універсальний матеріал і дуже зручний для використання, як на виробничих підприємствах, в туристичних комплексах, так і в домашньому господарстві.